Dwaalstad

WORKSHOP Mixed media GEWEEST

In het werkplaatsatelier schijnt ’s middags heerlijk de zon, alle materialen zijn voorhanden. Kom daarom lekker schilderen met acryl en collage en verken het terrein van mijn favoriete techniek, mixed media! Op een avond kan dat uiteraard ook, hoewel de tijd dan wat beperkt is hiervoor. Nog beter:  prik een datum voor een werkplaatsdag voor deze techniek! (Van 10:00 uur tot 16:00 uur, eigen lunch meenemen, kosten € 100,-, inclusief doek, verf, andere materialen, koffie/thee en lekkers)

Het thema mag je helemaal zelf bedenken, of misschien wil je aan de slag met een stadsgezicht zoals mijn dwaalsteden. We plakken divers materiaal op het doek . Je werkt met acrylverf, krijt en evt. inkt.

Heleen zal je begeleiden en voorzien van diverse tips zodat je aan het einde van de middag/avond naar huis gaat met een heus doek in mixed media.

Datum & tijd:     OP AANVRAAG, kosten afhankelijk van duur van de workshop, aantal deelnemers, grootte van het doek etc. Stuur een mail met je vraag dan kan ik je meer vertellen.

Aanvragen van deze workshop kan: HIER

 

GEWEEST          7 april 2022 van 14:00 – 17:00 uur  
Kosten:               € 55,- incl. materiaal, koffie, thee en lekkers 
Plaats:                Werkplaatsatelier Heleen Wilkens, H.J. Kniggekade 48, Stadskanaal