Tekengroep Heleen Wilkens

Tekengroep Heleen Wilkens

UPDATE: gestart vanaf 6 oktober 2021! Je kunt nog instromen. LET OP: OCHTENDGROEP= VANAF 13 OKTOBER  MIDDAGGROEP

Tekengroep

Vanaf 6 oktober gaan we weer tekenen en experimenteren! Met fineliners, in o.a. boekjes, en met aquarel(potlood), inkt, penseel, we gaan art-journallen, handletteren, en veel experimenteren met bijvoorbeeld stempelen collage en monotype.
Ik geef je tips, en tricks over materiaalgebruik, over illustreren, tekenen, handletteren, art-journallen, en een beetje schilderen.  Je gaat jouw eigen stijl vinden, maar vooral heel erg veel plezier leren beleven aan tekenen, dat wat je ver voordat je kon schrijven al deed!

Kom je ook? Gezellig!

Er zijn 2 groepen waarin allebei nog plek is:

WOENSDAGMIDDAG: 14:00 uur tot 16:00 uur

WOENSDAGAVOND:   19:30 uur tot 21:30 uur

Groet, Heleen

Wil je meedoen? Stuur me dan een berichtje via dit contactformulier
Geef aan of je mee wilt doen met de middaggroep, of met de avondgroep. Je krijgt dan een mail terug met verdere info.

Kosten: €200,- voor 10 lessen, inclusief een tekendummy met heerlijke tekenpen(die ene, waar ik zelf verliefd op ben) M.a.w. €200,- voor 10 weken Tekenfun en een leven lang daarna!

Ben je bang dat je niet elke keer kunt? Of dat je er snel flauw van bent? Je kunt ook een 5-strippenkaart kopen voor €125,-. Meer weten? Stuur me snel een mail en stel jouw vraag of geef je op!

Let op:

  • We waren vorig jaar gestart met kleine groepjes, deze cursisten hebben voorrang op de inschrijving nu.
  • M.b.t. de coronaregels: we volgend de maatregelen Kunst & Cultuur van de overheid. Zelf ben ik 2 x gevaccineerd, èn ik ben goed ziek geweest van dit vervelende virus. Ik ga ervan uit dat een ieder verstandig omgaat met de risico’s die er zijn en zich houdt aan de basisregels. We houden redelijke afstand, maar de ruimte in het atelier is wel beperkt en vol=vol.  Dus, heb je interesse, mail me dan z.s.m.!
Facebookinstagram