mogelijk resultaat van materialenexperiment

Tekengroep Heleen Wilkens

UPDATE: nadat op 13 oktober j.l. de gedeeltelijke lockdown werd afgekondigd is helaas de Tekengroep ook tijdelijk stopgezet. Met name vanwege de opeenvolgende groepen op 1 dag, is het niet verstandig dit nu voort te zetten. We hopen natuurlijk z.s.m. weer aan de slag te kunnen, als de Coronamaatregelen het toelaten. 

We zijn gestart met de

Tekengroep

Op woensdagochtend(van 10:00 tot 12:00 uur), middag (van 14:00 tot 16:00 uur) en avond(van 19:30 tot 21:30 uur) gaan we tekenen! Met fineliners, in o.a. boekjes, en met aquarel(potlood), inkt, penseel, we gaan art-journallen, handletteren, en veel experimenteren met bijvoorbeeld stempelen collage en monotype.
Ik geef je tips, veel tips en tricks over materiaalgebruik, en over illustreren, tekenen, handletteren, art-journallen, en een beetje schilderen.  Je gaat jouw eigen stijl vinden, maar vooral heel erg veel plezier leren beleven aan tekenen, dat wat je ver voordat je kon schrijven al deed!

Kom je ook? Gezellig!

Groet, Heleen

In augustus waren de proeflessen. (12, en 19 augustus) Een proefles is een GRATIS les om te kijken of ik je aan kan steken met het tekenvirus. Wil je meedoen? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier

Wees er snel bij want Coronaproof is er slechts plaats voor 5 personen!!!

Vanaf 23 september zijn we definitief gestart met de Tekengroep. Kosten: €20,- per les inclusief een tekendummy met heerlijke tekenpen(die ene, waar ik zelf verliefd op ben) M.a.w. €200,- voor 10 weken Tekenfun en een leven lang daarna!

Ben je bang dat je niet elke keer kunt? Of dat je er snel flauw van bent? Je kunt ook een 5-strippenkaart kopen voor €125,-.

Meer weten? Stuur me snel een mail en geef je op!

update: de avond is vol, op de middag en ochtend is nog een plekje.

 

Facebookinstagram