Tekengroep Heleen Wilkens

Tekengroep Heleen Wilkens

Binnenkort start ik met de

Tekengroep

Op woensdagochtend(van 10 tot 12 uur) en avond(van 19:30 tot 21:30 uur) gaan we tekenen! Met fineliners, in o.a. boekjes, en met aquarel(potlood), inkt, penseel, we gaan art-journallen, handletteren, en veel experimenteren met bijvoorbeeld stempelen collage en monotype. Ik geef je tips, veel tips en tricks over materiaalgebruik, en over illustreren, tekenen, handletteren, art-journallen, en een beetje schilderen.  Je gaat jouw eigen stijl vinden, maar vooral heel erg veel plezier leren beleven aan tekenen, dat wat je ver voordat je kon schrijven al deed!

Kom je ook? Gezellig!

In augustus geef ik proeflessen. (12, en 19 augustus) Een proefles is een GRATIS les om te kijken of ik je aan kan steken met het tekenvirus. Wil je meedoen? Stuur me dan een berichtje op info@heleenwilkens.nl

Wees er snel bij want Coronaproof is er slechts plaats voor 4 tot maximaal 6 personen!!!

Vanaf 16 september start de Tekengroep dan echt. Kosten: €20,- per les inclusief een tekendummy met heerlijke tekenpen(die ene, waar ik zelf verliefd op ben) M.a.w. €200,- voor 10 weken Tekenfun en een leven lang daarna!

Ben je bang dat je niet elke keer kunt? Of dat je er snel flauw van bent? Je kunt ook een 5-strippenkaart kopen voor €125,-.

Meer weten? Stuur me snel een mail en geef je op!