illustraties studievaardigheden methode

illustraties studievaardigheden methode

Voor een lesmethode studievaardigheden voor het basisonderwijs mocht ik illustreren. Daarmee heeft Uitgeverij Eduforce een mooie methode. Nadat de boeken zijn geschreven door Brigitte Bosman, kreeg ik de ruwe versie. vervolgens ging ik digitaal aan de slag. Aan de ene kant werk ik graag met materiaal. Ik heb graag mijn vingers onder inkt of verf. Aan de andere kant is digitaal illustreren zo ontzettend snel dat dat ook weer heel erg leuk wordt. Ik kan met digitaal werken heel snel dingen uitproberen. Doordat ik voor deze opdracht heel erg veel tekeningen moest maken heb ik ervoor gekozen om dit digitaal aan te vliegen. Alle les/doeboeken voor groep 5, 6, 7 èn 8 mocht ik illustreren. Hier ziet u een paar voorbeelden. Een feestje om te doen. Binnenkort te verkrijgen!

illustratie -vreten- educatieve methode